Чи можна скасувати запрошення в друзі в Одноклассниках

Зараз соціальні мережі це не просто місце обміну інформацією. Вони являють собою цілий віртуальний світ, де люди живуть: відпочивають, працюють, заводять друзів, і навіть створюють сім’ї.

Сьогодні я розповім вам, як скасувати подану вами заявку в друзі і чи можливо це взагалі.

Запрошуємо в друзі

Природно, перше, що потрібно зробити, це зайти в свій аккаунт (спочатку будемо вважати, що він у вас вже є). Або ж ви можете завести його, натиснувши на кнопку «Реєстрація». Після заповнення декількох полів ви станете повноправним членом цієї спільноти.

  1. Для цього перейдіть за посиланням ok.ru і введіть ваш логін і пароль.
  2. Після того, як ви натиснете на кнопку «Додати в друзі», ви побачите напис «Запрошений». Це означає, що ця людина отримав повідомлення про те, що ви маєте намір стати його другом. Тепер рішення за них – погодиться чи ні (як скасувати запрошення читайте тут).

Примітка: виконавши ці дії, ви можете зрозуміти, що більше нічого зробити ви не можете: слово «запрошений» це не посилання і не як впливати на нього ви не можете (хіба, що скопіювати в буфер обміну).

Яким чином можна скасувати зроблений вами дію?

Запевняю вас ні в налаштуваннях профілю, ні в SQL коді немає коштів для цього. Чому? Мабуть тому, що самими розробниками інтерфейсу і програмного забезпечення даної соціальної мережі не передбачено такої функції (вона не настільки потрібна для користувачів). Можете самі упевниться в цьому.

Порада! У глобальній мережі Інтернет існує безліч програм, доповнень і скриптів. Їх розробники запевняють, що вони допоможуть вам вирішити проблеми. Але в більшості випадків це просто віруси, які дозволяють зловмисникам отримати доступ до ваших персональних даних. Не ведіться на це.

Обхідні способи скасування:

  1. Потрібно дочекатися поки передбачуваний один додасть вас, а потім вже видалити його зі списку друзів.
    А для того, щоб він більше не бачив ваш профіль, додайте його в чорний список.

    Важливо! Якщо ви випадково відправили заявку, і боїтеся, що дана людина подивиться ваші дані (фото, відео і т.п.), то цей спосіб не ефективний. Чому? Та тому, що ви просто не зможете сидіти весь день в онлайні, щоб відстежити, коли вас додадуть в друзі.

  2. Ви можете за допомогою будь-якої додаткової програми зберегти ваші дані на локальний диск. Після цього видалити їх з профілю. А вже після того як він додасть вас у друзі, а ви видалите його – залити інфу назад.
  3. На мій погляд, це дуже неефективно, але ви можете видалити акаунт і втратити всі дані. Зате їх не побачить і не скопіює зловмисник. Для цього треба зайти в настоянки вашого профілю і натисніть на «Закрити профіль».

Якщо ви прочитали все вище викладене, то зрозуміли що скасувати, подану вами заявку в друзі ви не можете. Чому, я пояснив. Способи, за допомогою яких ви зможете хоч якось змінити ситуацію, тепер вам відомі. Сподіваюся, вони допоможуть вам зберегти ваші дані.

Ссылка на основную публикацию