Як повністю піти з однокласників

Користувачі соціальної мережі Однокласники в деяких випадках задаються питанням, як можна видалити свою сторінку, адже для цього немає спеціальної функції. У даній статті ми надамо покрокову інструкцію для виконання операції з видалення.

Як повністю піти з однокласників

Як повністю піти з однокласників з комп’ютера

  1. У самому низу сторінки сайту Однокласників необхідно відшукати кнопку «Регламент»:
  2. Кількома по ній лівою кнопкою миші. Тепер потрібно натиснути на інформацію, що з’явилася рядок «Відмовитися від послуг»:
  3. Після цього у Вас має відкритися віконце з інформацією з видалення сторінки:

Тут буде необхідно вказати причину, через яку у Вас виникло бажання повністю видалити акаунт. Також тут докладно описана інформація про безповоротність видалення – відновити сторінку, якщо виникне таке бажання, буде не можна. При видаленні повністю стирається інформація, яка була вказана у Вашому профілі, а також фотографії і активність на сторінках інших користувачів – повідомлення, групи, оцінки. Якщо це не змусить Вас передумати видалити акаунт в Одноклассниках, у відповідному вікні вводите пароль до Вашої сторінці і натискаєте на «Видалити».

Як повністю піти з однокласників з телефону

Мобільна версія не передбачає видалення сторінки в Однокласниках взагалі. Щоб здійснити цю операцію, Вам буде необхідно перевести мобільну версію сайту на повну комп’ютерну, як зазначено в наступному скріншоті:

Після цього потрібно буде в точності виконати інструкцію з видалення сторінки в Однокласниках з комп’ютера.

Якщо ж у Вас на телефоні встановлено мобільний додаток «Однокласники», треба буде видалити саме його. Для цього заходимо в «Диспетчер завдань» на телефоні і вибираємо вкладку «Завантажено», як зазначено в скріншоті:

Тепер заходимо в Однокласники через браузер, авторізуемся і видаляємо сторінку зазначеним вище способом.

Ми детально розглянули всі відповіді на питання, як повністю піти з Однокласників. Слід зазначити, що сайт надає платну послугу обмеження Вашого облікового запису, що передбачає закриття профілю для користувачів, переглядати Вашу сторінку зможуть тільки додані друзі. Не забувайте, що повне видалення всіх даних на цьому сайті не передбачає відновлення інформації при яка виникла бажанні протягом певного часу, як це відбувається, наприклад, В Контакте.

Ссылка на основную публикацию