Як приховати час останнього відвідування вконтакте

Всім відомо що соціальна мережа вконтакте збирає, зберігає і використовує ваші дані в своїх цілях (реклама, статистика і тд). Але і більшість користувачів можуть стежити за вами, навіть якщо ви не викладаєте нові фото, не пишіть нових постів, ваш статус в вк завжди оновлюється і будь-який бажаючий може побачити онлайн ви або коли заходили в мережу.

Після поновлення вконтакте в 2017 році виходу з ситуації, що склалася всього 2:

Для того щоб приховати останнім часом відвідування в «Вконтакте» потрібно скористатися одним з найпопулярніших додатків – kate mobile.

  • Скачайте додаток;
  • Відкрийте його і зайдіть;
  • Знайдіть три вертикальні точки в правому верхньому кутку;
  • Клацніть по ній;
  • Перед вами відкриються «Налаштування»;
  • Натисніть на «Онлайн»;
  • Виберіть «Налаштування онлайн»;
  • І натисніть на «По можливості бути офлайн.

Також можна зробити і з комп’ютера, скачавши цю програму на ПК. Тепер ви не будете задаватися такими, як приховати час останнього відвідування вконтакте на телефоні, як приховати час останнього відвідування вконтакте на комп’ютері і як прибрати час останнього відвідування вконтакте.

Але, а якщо ви хочете приховати всю інформацію про себе, то ми вам в цьому допоможемо.

Як приховати час останнього відвідування вконтакте

Соціальні мережі – це свого роду стеження за вашим життям. Кожен користувач може стежити за вашими діями за допомогою фотографій і відеороликами, якщо ви хочете обмежити доступ до своєї сторінки, то слід виконати наступні дії:

  • Список друзів. Якщо у вас їх багато, наприклад, понад сто, то вам краще розділити їх на кілька категорій. Це допоможе вам і вашим друзям налаштувати, який контент може бачити кожна конкретна людина.
  • Параметри. Відкрийте «Мої налаштування» -> вкладку “Конфіденційність”. Тут ви можете вибрати, який контент буде прихований від загальнодоступного (в основному, ви можете приховати що завгодно, від повідомлень і фотографій до груп і заміток).
  • Фотографії. Коли ви завантажуєте фотографії в VK, ви можете помітити, де був зроблений знімок. Використовуючи ці теги, соціальна мережа робить карту ваших подорожей. Ми рекомендуємо вам обмежити доступ до зазначеної карті.
  • Посилання. За допомогою спеціальної посилання, яка знаходиться на вкладці «Конфіденційність», ви можете перевірити, як інші люди бачать ваш профіль
  • Чорний список. Ваша фотографія профілю завжди відкрита. Єдиний спосіб приховати його від певного користувача – це повністю заборонити їх. Ви можете зробити це на вкладці «Чорний список».
  • Заявки в друзі. Коли ви відхиляєте запит одного, ця людина стає вашим послідовником – він / вона все ще може бачити всі ваші загальнодоступні оновлення. Те ж саме стосується колишніх друзів. Тому, якщо ви хочете повністю або повністю розірвати зв’язок з кимось, не просто не розділяйте їх, але і додавайте в чорний список.
  • Безпека. Перегляньте настройки, зазначені на вкладці «Безпека». Обов’язково вкажіть двоетапну перевірку. Цей захід значно поліпшить безпеку вашого профілю.
  • Завершення роботи програми. VK відстежує час, розташування і пристрої, з якими недавно був звернений ваш профіль. Якщо ви використовували соціальну мережу в інтернет-кафе, з ПК вашого друга або якщо ви втратили телефон з активним VK-додатком, ви повинні використовувати кнопку «Завершити всі сеанси». Цей захід не дозволить незнайомим людям переглядати ваші повідомлення або повністю красти ваш обліковий запис.
  • Безпечне підключення. Користувачі ВКонтакте можуть включити безпечний протокол підключення, але незвичайним чином. Цей параметр можна знайти на вкладці «Безпека», але він буде прихований, поки ви не відкриєте сайт за допомогою безпечного з’єднання.

Ось так просто захистити залишатися невидимим і приховувати час останнього відвідування соціальної мережі вконтакте.

Ссылка на основную публикацию