Як в Однокласниках закрити доступ до профілю чужим з телефону і комп’ютера

І в реальному житті, і в інтернеті нам всім трапляються неадекватні люди. Щоб убезпечити від них свій особистий інтернет-простір, сайт Однокласники розробили для сайту закриті профілі. Якщо Ваш профіль буде закритий, то потрапити до Вас на сторінку, переглядати фотографії, коментувати їх, виставляти оцінки зможуть тільки користувачі, які знаходяться в друзях.

Для своєї безпеки, а також від настирливих чужих очей, можна закрити свій профіль соцмережі. Робиться це двома способами – платним і безкоштовним. З нашої покрокової інструкції у Вас це займе всього пару хвилин.

Закрити профіль безкоштовно

Робиться це в налаштуваннях Вашого профілю. Для цього необхідно потрапити в розділ «Налаштування».

  • Натиснути маленьку стрілочку або зменшену аватарку в правому верхньому кутку сторінки. Коли випливе меню, клікнути «Змінити настройки»
  • збільшити

  • У лівому стовпчику меню натиснути «Мої налаштування».
  • збільшити

Як в Однокласниках додати в чорний список

Після того, як Ви потрапите в розділ налаштувань, в лівому стовпчику виберете розділ «Публічність».

збільшити

Всі пункти в підрозділах «Хто може бачити» і «Дозволити» відзначити в стовпчику «Тільки друзі» і натиснути «Зберегти».

Ці нехитрі дії допоможуть Вам уникнути зіткнення з небажаними людьми, негативом і спамом. Але повну безпеку і захист профілю в Одноклассниках можна тільки за допомогою платного закриття профілю.

Платний закритий профіль

Щоб забезпечити собі повний захист від небажаних відвідувань і дій, необхідно скористатися платною послугою сайту щодо закриття профілю. Це досить продуктивна дія, і по вартість воно не зовсім дорого.

Оплата проводиться в Окаха, спеціалізованої валюті сайту. За послугу потрібно буде сплатити 100 кайданів. Це одноразова оплата, і після Ваш профіль буде завжди закритий.

Розберемося з тим, як це зробити. Робиться це також двома способами:

  1. У розділі «Мої налаштування», в підрозділі «Публічність» (там же де закривали профіль безкоштовним способом) в середині сторінки буде інформація про закрите профілі, тут же клікнути «Підключити».
  2. збільшити

  3. У правому верхньому кутку натиснути на мініатюрну аватарку зі стрілкою (там же де заходили в розділ «Змінити настройки») і натиснути «Закрити профіль», і підтвердити своє бажання.
  4. збільшити

Читайте Як видалити сторінку / профіль в Однокласниках з телефону

В обох випадках перед Вами відкриється віконце, де буде запропоновано оплатити послугу.

збільшити

Якщо у Вас вистачить коштів на рахунку, послуга буде підключена, і Ви можете користуватися нею завжди. Якщо коштів не достатньо, рахунок без проблем можна поповнити через:

  • Мобільний телефон;
  • Платіжні термінали;
  • Банківські карти;
  • Електронні гроші.

Як закрити доступ до профілю ОК з телефону

Якщо Ви використовуєте для виходу в інтернет сучасні переносні гаджети і користуєтеся мобільною версією Однокласників, то закрити свій профіль можна і там. Для користувачів програми також доступні платний і безкоштовний спосіб. Робиться це легко, як і в повній версії сайту:

  1. Для повного закриття профілю на платній основі зайти в свій аккаунт, в лівому верхньому кутку натиснути ОК і в меню клікунть «Мої налаштування». На сторінці, в розділі «Функції» натиснути «Закрити профіль». Підтвердити своє рішення і оплатити за послугу 100 ОК.
  2. збільшити

  3. Обмеження доступу на свою сторінку відбувається також через «Мої налаштування». У розділі «Налаштування» знайти розділ «Налаштування публічності» і перейти туди. Далі відзначити всі показані позиції в стовпчику «Тільки друзям» і зберегти зміни.
  4. збільшити

Орієнтуватися на сайті Однокласники досить легко, а значить, і забезпечити доступ на свою сторінку тільки друзям у Вас проблем не буде. Спілкуйтеся з друзями та отримуйте задоволення від проведеного часу!

Як в Однокласниках зробити доступ тільки для друзів (60%) голос.

Ссылка на основную публикацию