Як відключити синхронізацію Google аккаунта? [+ Відео]

Необхідно відключити синхронізацію Google аккаунта? Сайт Android +1 підготував вам докладну інструкцію з картинками і відео як це зробити!

Якщо ви видалили або додали дані на одному Android пристрої, то вони автоматично відійдуть / додадуться на іншому, все це працює завдяки синхронізації Google аккаунта. Для багатьох це буде корисно, але іноді і синхронізація може зіграти злий жарт! Крім цього синхронізація Google аккаунта може сильно розрядити акумулятор Android смартфона або планшета, а також викачати багато інтернет трафіку! Саме з цієї причини багато хто воліє відключити синхронізацію аккаунта. Ось як це зробити.

Інструкція як відключити синхронізацію Google аккаунта?

  1. Перейдіть в «Налаштування» Android пристрої
  2. Знайдіть розділ «Акаунти» або «Інші Акаунти» (MIUI)

    в MIUI перейдіть в «Інші акаунти», в інших «Акаунти»

  3. Виберіть з усіх доступних акаунтів іконку »Google»

    Виберіть сервіс для якого необхідно відключити синхронізацію

  4. Зніміть галочки або вимкніть параметри на необхідних пунктах синхронізації

    знімаємо галочки з тих пунктів, які не потрібно синхронізувати

  5. Тепер синхронізації на даному Android пристрої з Google аккаунтом виконуватися не буде, якщо необхідно повторіть ту ж саму операцію з іншими пристроями

Як відключити автоматичну синхронізацію?

Якщо ви хочете залишити синхронізацію з Google, але хочете контролювати процес самі, щоб вона виконувалася тільки тоді, коли ви цього захочете, тоді:

  1. Перейдіть в «Налаштування» Android пристрої
  2. У розділі «Акаунти» або «Інші Акаунти» (MIUI)
  3. Натисніть три точки і зніміть галочку з «Автосинхронизация даних» або в MIUI вгорі «Увімкнути синхронізацію».

    Відключаємо автоматичну синхронізацію для всіх акаунтів Google

Тепер автоматична синхронізація відключитися для всіх акаунтів, не тільки Google. Щоб синхронізувати вручну необхідно:

  1. Перейдіть в «Налаштування» Android пристрої
  2. У розділі «Акаунти» або «Інші Акаунти» (MIUI)
  3. Перейти в необхідний аккаунт і натиснути на три точки (доп. Меню) і «Синхронізувати» або в MIUI «ЩЕ» і «Синхронізувати»

Крім цього, на багатьох пристроях Android можна відключати або включати синхронізацію з меню швидких налаштувань ( «потягнути шторку»). За допомогою спеціальної кнопки «Синхронізація».

У вас ще залишилися додаткові питання? Задавайте їх в коментарях, розповідайте про те, що у вас вийшло або навпаки!

От і все! Залишайтеся разом з сайтом Android +1, далі буде ще цікавіше! Більше статей та інструкцій читайте в розділі Статті та Хакі Android.

Ссылка на основную публикацию