Як видалити повідомлення в вк щоб воно віддалилося у співрозмовника

«ВКонтакте» – величезна і найпопулярніша соціальна є в України і в країнах СНД. До цього дня «ВК» не втрачає своєї популярності, і з кожним роком дарує своїм користувачам все більше і більше різних і цікавих функцій, які не тільки дивують, але і захоплюють. Дана соціальна мережа особливо користується великим попитом серед підприємців і підлітків.

Як видалити повідомлення в вк у співрозмовника

«ВКонтакте» – величезна соціальна мережа, яка не стоїть на місці, і постійно вдосконалюється. Отже, сьогодні ми поговоримо про те, як видалити повідомлення в вк щоб воно віддалилося у співрозмовника. Іноді трапляється так, що користувач випадково відправляє повідомлення не тій людині або навпаки написав, що щось не подумавши. Звичайно, в такому випадку хочеться раз і назавжди видалити повідомлення, щоб співрозмовник не побачив повідомлення. На жаль, видаляти повідомлення у співрозмовника неможливо.

Хоч соціальна мережа – «ВКонтакте» радує своїх користувачів багатьма цікавими функціями, але, тим не менш, видалити повідомлення у співрозмовника – неможливо. Можна лише видалити повідомлення у себе, для цього потрібно зробити наступне:

  • Авторизуйтесь у «ВКонтакте»;
  • Знайдіть повідомлення, яке хочете видалити;
  • Клацніть по повідомленню;
  • У верхньому правому куті знайдіть пунктик «Видалити повідомлення»
  • Підтвердіть свою дію, натиснувши на «Так».

Тепер ви знаєте, як видалити повідомлення і тепер не потрібно шукати відповіді на запитання: – «якщо видалити повідомлення в вк віддалиться воно у співрозмовника?». Ви прекрасно знаєте, що це неможливо, але ви можете самі видалити його у себе.

Іноді буває так, що виникає необхідність видалити не одне повідомлення, а відразу цілу переписку. Для того щоб видалити всю переписку з співрозмовником, потрібно зробити наступне:

  • Зайдіть на свою сторінку у «ВКонтакте»;
  • Знайдіть потрібного вам користувача;
  • Знайшовши користувача, в правому верхньому куті натисніть на хрестик;
  • Підтвердіть свою дію.

Підтвердивши свою дію, ви назавжди видалите всі свої повідомлення. Знайте, видаливши всі повідомлення, вони втечуть лише у вас, у співрозмовника вони залишаться, поки він сам не видалить листування.

Ссылка на основную публикацию