Як вийти з фейсбук

Сьогодні ми намагаємося розповісти вам як можна видалити і деактивувати свій профіль і свою сторінку на фейсбуці відразу і назавжди, з комп’ютера і з мобільного телефону (айфон, андроїд).

Сайт пропонує своїм користувачам кілька варіантів видалення профілю в фейсбуці. Що ж вони собою являють?

  1. Деактивация профілю. Після цієї операції протягом деякого періоду можна буде відновити всю інформацію. Тобто у вас є час добре обміркувати своє рішення.
  2. Видалення профілю. Вся інформація стирається, без можливості відновлення.

Давайте розберемося більш детально, як видалити свою сторінку на Фейсбуці.

Як вийти з фейсбук

Нижче наведена покрокова інструкція, як піде з Фейсбуку.

  1. Для видалення облікового запису необхідно перейти за наступним посиланням:

https://www.facebook.com/help/delete_account

  1. Відкриється сторінка входу на сайт. Необхідно зайти на сайт під своїм логіном і паролем. Якщо у вашому браузері збережений пароль і логін для входу, то цей крок можна пропустити.
  2. Після введення даних відкриється вікно з повідомленням про видалення сторінки і попередженням про неможливість відновити інформацію.
  3. Щоб видалити акаунт необхідно натиснути кнопку «Видалити мій акаунт».
  4. Після чого необхідно повторно ввести свій пароль і капчу. Далі слід натиснути «ОК».
  5. Після всіх дій інформація буде видалена. Сайт надає вам два тижні на відновлення сторінки. Весь цей час не можна проходити авторизацію на різних сайтах за допомогою Фейсбуку чи робити репости.
  6. Через 90 днів в інтернеті пропаде будь-яке нагадування про вашу сторінку. Можливості відновити її – немає.

Деактивация аккаунта на фейсбуці

Для деактивації профілю необхідно виконати наступні кроки:

  1. Зайти на сайт під своїм логіном і паролем.
  2. У правому верхньому куті слід клікнути по трикутнику.
  3. У списку знайти пункт «Налаштування». Перейти, відкриється меню «Загальні».
  4. Перейти на вкладку «Управління аккаунтом».
  5. Відкриється меню з кнопкою «Деактивувати акаунт».
  6. Після натискання на кнопку відкриється сторінка, де необхідно ввести пароль від профілю. Після чого він буде активовано. Багато дані будуть видалені. До них відносять коментарі, фото, інформація про вас. Але ваше ім’я буде зазначено в списку друзів і в повідомленнях.

Розробники дають вам час для відновлення сторінки. Якщо в зазначений період це не відбудеться, то вся інформація про вас буде стерта. Тобто сторінку видалять без вашого дозволу або підтвердження.

Видалення сторінки, профілю на фейсбуці з телефону

Іноді просто немає доступу до комп’ютера, а все ж необхідно видалити акаунт. У таких випадках необхідно знати, як вийти з Фейсбуку з телефону.

Видалення повністю з телефону – неможливо. Можна лише зайти через будь-який браузер і провести деактивацію облікового запису. Це так само можливо зробити через додаток «Фейсбук». Дане обмеження встановлено з метою безпеки.

  1. Необхідно завантажити і встановити додаток на смартфон.
  2. Зайти на свій аккаунт.
  3. Після авторизації зайти в меню. Меню розташоване у верхньому правому кутку і виглядає, як три паралельні горизонтальні смуги.
  1. Після клікнути на кнопку «Налаштування», перейти за посиланням «Налаштування облікового запису», «Загальна» і «Управління аккаунтом».
  2. В останній вкладці можна знайти кнопку деактивації сторінки. Після виконаних дій ваша інформація буде прихована.

Вищеописаний метод підійде тільки, якщо необхідно терміново приховати сторінку. В іншому випадку необхідно проводити видалення через комп’ютер.

Ми розглянули кілька способів вирішення проблеми. У подальше у вас не повинен виникнути питання, як вийти з Фейсбуку повністю і назавжди. Але якщо все ж виникли будь-які питання, то можна звернутися в службу підтримки.

Ссылка на основную публикацию