Якщо видалити сторінку в вк а потім відновити чи збережуться дані

Соціальні мережі можуть набридати, набридати до такої міри, що хочеться забути її назавжди, видалити всі аккаунта і жити спокійним життям. Як правило, люди, які видаляли свої сторінки, незабаром знову хочуть повернутися в мережу. Швидше за все, якщо тривалий час щодня заглядати в соціальну мережу, людина отримує чудовий подарунок – залежність. Але зараз не про це. Як же відновити сторінку і не втратити потрібну інформацію? Зараз дізнаємося.

Якщо видалити сторінку в вк, а потім відновити чи збережуться дані

Багато видаляючи сторінку в соціальній мережі не замислюються про те, що вона може знадобитися їм знову. Що вони роблять в тако ситуації? Вони намагаються відновити свою сторінку разом з усіма даними, аудіофайлами, документами, відеороликами і так далі. Але зробити це не так просто. Точніше, ця процедура не вимагає особливих зусиль, вона вимагає лише швидкого прийняття рішення.

Для початку розповімо вам, як видалити сторінку ВКонтакте. Отже, план дій

  1. Заходимо на свою сторінку в соціальній мережі
  2. Переходимо по посиланню 
  3. Забиваємо потрібну вам інформацію
  4. «Видалити сторінку»

Все, сторінка видалена, а вашим друзям прийде сповіщення про це. Як видалити, сподіваюся, зрозуміло, тепер перейдемо до відновлення.

Видаливши свою сторінку ВКонтакте, на верхній панелі у вас з’явиться плашка «При необхідності ви зможете відновити сторінку до (дата)». Іншими словами, на відновлення сторінки вам дається певний час, як правило, від 5 до 8 місяців. У цей проміжок часу користувачеві надається можливість відновити свою сторінку разом з усіма даними, які зберігаються в соціальній мережі.

* Щоб відновити свою сторінку, необхідно просто клікнути на плашку «Відновити» і ви знову з’явитеся в мережі *

Якщо видалити сторінку вконтакте, а потім відновити збережеться інформація?

Так, інформація збережеться, але тільки в тому випадку, якщо користувач вчасно відновить сторінку. В іншому випадку, всі дані просто зникнуть, разом зі сторінкою. Нічого повернути буде неможливо, а вся інформація кане в небуття. Якщо у вас є інформація, яку ви не хочете втратити, то краще відправити її собі за допомогою месенджерів і так далі. Перед видаленням сторінки переконайтеся, що всі потрібні дані знаходяться у вас і ви не будете шкодувати про те, що видалили акаунт.

Ссылка на основную публикацию