Що буде, якщо заблокувати користувача в Інстаграме

Активно розвивається соціальна мережа Інстаграм пропонує зручний майданчик для розвитку своєї сторінки для різних цілей. Однак як рядовим користувачам, так і популярним відеоблогерам і іншим розкрученим акаунтів може бути потрібно встановити внесення набридливих користувачів в чорний список. Для цього важливо розуміти, що буде, якщо заблокувати людини в Інстаграме.

Що бачить заблокований користувач в Інстаграм

Насправді, що накладаються блокуванням обмеження досить суворі і не дозволяють користувачеві повною мірою скористатися функціоналом сайту або програми.

  1. В першу чергу заблокований просто не зможе знайти профіль людини, який додав його в чорний список. Це пов’язано з новими функціями і алгоритмами Інстаграма.
  2. Заблокований також не бачить публікації (як фото, так і відео) на тій сторінки, до якої у нього був припинений доступ.
  3. Як і з публікаціями, перегляд історій для заблокованих також стає неможливим.
  4. Крім загальної інформації про кількість публікацій, передплатників і підписок сторінок в чорному списку не видно нічого.

Виходить, що ви повністю ізолюєте настирливого фоловерів від свого профілю. Він не зможе залишати коментарі, ставити лайки, за допомогою сторонніх програм ділитися вашими зображеннями і навіть просто їх переглядати.

Що буде, якщо заблокувати користувача в Інстаграме

Без сумніву, всі, хто стикався з блокуванням сторінок, задавалися питанням, як прибрати заблокованих користувачів в Інстаграм. Наприклад, зі списку передплатників або навіть своїх підписок.

Як прибрати заблокованих користувачів в Інстаграм

  • Тут не може бути нічого простіше: спочатку ви блокуєте користувача через натискання спеціальної кнопки в меню, яке викликається дотиком трикрапки поруч з потрібним ніком.
  • Після цього сторінка вважається офіційно заблокованої вами і, отже, не може вести з вами ніяких взаємодій.

Таким чином, користувач автоматично зникає з усіх списків в ваш обліковий запис, будь то підписки або передплатника, так само як і ви перестаєте знаходиться в числі його підписок. Отже, завдяки цьому зручному алгоритму, нам не доводиться навіть замислюватися, як видалити заблокованих користувачів в Інстаграме.

Що буде, якщо заблокувати користувача в Інстаграме

Завдяки даній статті все, кому пощастило не опинитися в чорному списку, а також ті, хто хочуть активно користуватися цим функціоналом, можуть зрозуміти, якщо заблокувати користувача в Інстаграме, що буде доступно його перегляду і що він може робити після цього в вашому профілі.

Ссылка на основную публикацию