Що таке сохраненкі в вк

Ще не всі знають, що в соціальній мережі ВК можна запросто зберігати потрібні зображення. Тобто, не тільки фотографії інших учасників з їх аватарок і стін, а будь-які картинки, які можуть перебувати в особистих альбомах або в спільнотах.

Що таке сохраненкі в вк

Що ж таке сохраненкі в ВК? Ще в 2014 році учасники заповнювали даний альбом всілякими мемамі, щоб пізніше використовувати їх «під час важливих переговорів», то тепер стало помітно, що зберігаються будь-які зображення, що сподобалися відразу ж. І це чудово! Сторінка користувача може бути зовсім порожній, і навіть на стіні не буде ні одного запису, зате в альбомах завжди можна знайти чималу кількість сохраненок.

Завдяки їм можна приблизно розуміти, що собою представляє людина по інший бік дисплея. Система додавання картинок виглядає так: «бачу цікаве зображення – воно мені подобається – додаю в альбом». Відшукати збережені фотки можна на особистій сторінці в графі «Фотографії». Туди вони зберігаються за замовчуванням.

Що значить «сохраненкі в ВК» і як їх додати в альбом?

Зберегти зображення до себе – нескладний процес:

  • Виберіть будь-яке зображення, яке необхідно зберегти.
  • Натисніть на нього. Під ним з’явиться кнопка «Зберегти до себе».
    ,
  • Збережена картинка додається до альбому «Збережені фотографії».
  • Будь-які фотки можна розсортувати за альбомами (за темами або часом завантаження).

Зверніть увагу, тепер збережені фото бувають недоступними для інших користувачів крім власника сторінки.

Що таке відкриті сохраненкі в ВК?

Відкриті – значить доступні всім користувачам. Якщо вам необхідно надати доступ або навпаки, приховати збережені зображення, то зробити це вдасться в настройках, розділ “Налаштування”.

У пункті «Хто бачить список моїх збережених фотографій» вкажіть бажане значення.

Як побачити сохраненкі інших учасників?

Якщо знадобилося подивитися картинки іншої людини, то це не так просто.

Раніше даний альбом був завжди відкритим, але з цього року адміністрація ВКонтакте дала можливість користувачам вибирати – чи буде їх альбом прихований, доступний всім або зазначеним у налаштуваннях людям.

Сталося це тому, що багато користувачів додавали непотрібні зображення, наївно вважаючи, ніби ніхто цього не бачить. А за расшаріваніє заборонених матеріалів і картинок могли заблокувати аккаунт, виписати штраф або дати певний термін.

Зараз тільки власник профілю здатний редагувати доступ до особистих сохраненкам. Єдиний спосіб побачити їх – попросити у одного дозволу на перегляд.

Ссылка на основную публикацию