Зникаючі повідомлення в Instagram – Instagram – Оновлення – Статті – allmess @ ngers

Зникаючі повідомлення – це друга частина, що недавно вийшов, великого апдейта Instagram. Саме оновлення в цілому було направлено на "тимчасову" передачу даних. Відеотрансляції по закінченню ніде не зберігаються, і на додаток до цього повідомлення теж навчилися зникати. В цілому, це повинно дати більше можливостей користувачам спонтанно ділитися відео і фотографіями, які все одно зникнуть після закінчення терміну.

Instagram Direct або особисті та групові повідомлення в Інстаграме

За допомогою Instagram Direct, який був істотно покращено і оновлений в минулому році, Інстаграм став практично повноцінним месенджером. Так, це як і раніше соц. мережу, проте нічого не заважає шанувальникам фотографії використовувати групові та особисті чати для того, щоб залишатися на зв’язку з близькими. Аудиторія, яка користується директив, зросла з 80 до 300 млн активних користувачів (чому позаздрили б багато вузькоспрямовані месенджери). А сьогодні компанія представила чергове покращення: зникаючі фото і відео в повідомленнях Інстаграм.

Як відправити зникаюче фото або відео в повідомленні через Instagram?

Спочатку потрапляємо в камеру за допомогою свайпа, а потім просто тиснемо на стрілочку для того, щоб відправити його приватно в групу або конкретного користувача.

 

Також інтерфейс дає можливість звідти ж з легкістю створювати групи.

Налаштування та опції зникаючих повідомлень

Безпека

Відправляти, за заявами Instagram, можна будь-які дурниці, так як повідомлення зникнуть з Вхідних після того, як користувач їх побачить, а якщо спробує зробити скріншот – ви отримаєте про це повідомлення.

Ми ж, в allmess @ angers, застерегли б вас все ж думати перед тим, як щось робити, так як можливо ("можливо" тому що ми знаємо, що оповіщення про скріншоті можна обійти) ви і отримаєте сповіщення про те, що інший користувач зробив знімок екрана, але це все ж не така повна захист, як наприклад в Signal, де скріншот зробити взагалі неможливо.

Спаму в личку як не було, так і не буде: відправити повідомлення можна тільки тому користувачеві, який на вас підписаний. Щоб не отримувати зайві і непотрібні вам повідомлення просто відпишіться від людини, який вам нададуть.

інтерфейс

Зникаючі приватні повідомлення зроблені за аналогією з Історіями і розташовані горизонтальній стрічкою у верхній частині екрану приватних повідомлень. Отримані повідомлення від друзів будуть відображатися яскраво і виділені синім кольором, а коментарі до вашого повідомлення, також як і корисна інформація про нього (скріншоти), будуть відображатися за допомогою напівпрозорих зображень, натискання на які дозволить швидко відповісти на коментар.

 

На відміну від відеотрансляцій, зникаючі повідомлення вже доступні для користувачів Instagram у всіх країнах.

Ссылка на основную публикацию